Olimpiada Internațională de Informatică – Kazan, 2016

Joi, 11 august, lotul național de informatică pleacă la Kazan – Federația Rusă – pentru a participa la ediția din 2016 a Olimpiadei Internaționale de Informatică – OII. Cei patru componenți ai lotului național sunt: Andrei Popa (aflat la a doua participare, în 2015 obținând o medalie de bronz la OII și medalie de argint, în 2016, la Balkan Olimpyad in Informatics), Costin Andrei Oncescu ( deținător al aurului absolut – locul I – Balkan Olimpyad in Informatics, Cipru, 2016 și aur la Olimpiada Internațională Pluridisciplinară din Yakutia), Andrei Costin Constantinescu (medaliat cu aur la Balkan Olimpyad in Informatics, 2016) și Radu Alexandru Muntean (medaliat cu argint la Central European Olimpyad in Informatics – Piatra Neamț, 2016). Lotul României este însoțit de dl. profesor Adrian Panaete – profesor – Colegiul National “A.T. Laurian” (team leader) și de Mihai Cristian Calancea – student -Universitatea din Bucuresti Membru al Comisiei de Pregatire si selectie a Lotului National de Informatica – Seniori din 2013 (deputy leader).

Și în acest an, în cadrul programului Hai la Olimpiadă!, am susținut pregătirea lotului pentru participarea la Olimpiada Internațională de Informatică și le urăm succes la probele de concurs!

*foto – Lotul României la Balkan Olimpyad in Informatics – Cipru, 2016