Hai la Olimpiadă! desemnat de ANIS Programul Anului în domeniul educației

Programul „Hai la Olimpiadă!” a câștigat premiul Education Program of the Year la Gala ANIS.
31 de centre de pregătire sunt implementate de Fundația eMAG în 16 orașe din țară în care 4500 de copii se pregătesc cu cei mai buni profesori de matematică, fizică și informatică și au rezultate excelente, inclusiv la concursurile internaționale.
„Hai la Olimpiadă!” își propune să ofere acces la o pregătire superioară tuturor copiilor care au potențial și chemare pentru aceste materii. Cu ajutorul profesorilor valoroși care încă există în sistemul educațional românesc cream premisele pentru creșetrea nivelului general de educație. Oportunitățile de învățare din cadrul centrelor includ pregătire individuală și de grup, sesiuni speciale și proiecte internaționale. Sunt implicați în proces profesori talentați și studenți care au avut rezultate remarcabile la concursurile naționale, formând astfel echipe în care experiențele individuale lucrează în beneficiul noii generații de olimpici.

In data de 31 ianuarie, ANIS – Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii a premiat cele mai bune proiecte high-tech românești, în cadrul celei de-a patra ediții a Galei ANIS.