Copiii se distrează la triatlon! Despre micii concurenți curajoși de la Fără Asfalt la munte

Povesteam la începutul sezonului competițional despre micii și foarte curajoșii participanți la Aquathlon Fără Asfalt și speram că vor prinde gustul sportului în natură și îi vom revedea și la alte competiții, de acum în acolo. Ei bine, au fost câțiva atât de încântați încât au vrut ca la următoarea participare să treacă direct la grupa mare și să concureze cot la cot cu adulții, la triatlon!

Și-au format echipe și au venit la Fără Asfalt la munte, un triatlon în mijlocul naturii, cu trasee off-road provocatoare, organizat în zona Cerașu-Slon (jud. Prahova, în apropiere de barajul Măneciu). Deoarece cursa este destul de tehnică, mai ales partea de bicicletă, copiii au fost însoțiți de un adult pe toată durata probelor. Însă aceasta nu înseamnă că au fost ajutați, cei mici au terminat singuri probele și cu timpi foarte buni!

BT0A9940

IMG_4365

Chiar dacă nu toți au participat oficial, în concurs au luat parte mulți copii care au alergat alături de părinții lor. Ne-am bucurat foarte mult să-i vedem așa entuziaști, mai ales pentru că ne-au confirmat încă o dată că plăcerea de a face sport “se ia” și crește cu fiecare participare la concurs sau tură în natură alături de prieteni.

Sperăm să-i revedem pe toți în următorul sezon competițional și, de ce nu, poate își aduc prietenii și se întrec împreună!

IMG_4901

IMG_5089